Wilujeng sumping di situs web kami!

Warta

  • Moscow Valve Expo

    Moscow Valve Expo

    PCVEXPO 2017; Expo Valve Moskow; Rusia Valve Expo; 24 - 26 Oktober 2017 • Moskow, Crocus Expo, paviliun 1; 24 - 26 октября 2017 • Москва, МЦ «Крокус Экспо», павильон 1; OK VALVE bakal nyandak dina paméran klep Rusia di 24-26th O ...
    Maca deui
  • FLOWTECH CHINA 2018

    FLOWTECH CHINA 2018

    FLOWTECH CHINA 2017 lumangsung di National Exhibition and Convention Center (Shanghai) kalayan hasil. Kalayan 877 paméran ti luar negeri sareng luar negeri nampilkeun paméran 20.000 kualitas luhur, FLOWTECH CHINA 2017 ngaraosan reputati tinggi ...
    Maca deui
  • National Exhibition and Convention Center (Shanghai) 

    Pusat Paméran sareng Konvénsi Nasional (Shanghai) 

    3 Juni-5 Juni 2019 Pusat Paméran sareng Konvénsi Nasional (Shanghai) 6.2H Hebei Hongbang Valve Co., Ltd. ngajak anjeun ilubiung dina Pameran Shanghai FLOWTECH CHINA 8th. Nomer kios kami: 6.2H 225
    Maca deui
  • Hebei Hongbang Valve Co.,Ltd

    Hebei Hongbang Valve Co., Ltd.

    Perusahaan urang ilubiung dina Aquatech Amsterdam 2019 dina 05-11-2019-08-11-2019 Produk utama kami: '' WAFER BUTTERFLY VALVE '' '' LUG BUTTERFLY VALVE '' '' stainless steel BUTTERFLY VALVE '' '' KNIFE GATE VALVE '' '' DUAL PLATE CHECK VALVE '' '' DOSA ...
    Maca deui